Skip to main content

Ο Τζίμης Πανούσης έφυγε χθες από τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη τους πιστούς θαυμαστές του, αλλά και τον καλλιτεχνικό χώρο και ο Γιώργος Νταλάρας, τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως οι αντιθέσεις που είχε μαζί του στο παρελθόν τον κάνουν να λυπάται ακόμα πιο βαθιά. “Μπροστά στη ζωή και στο θάνατο, όλα γίνονται ασήμαντα, μηδαμινά”, ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής. 

νταλαρας πανουσης

Στο άκουσμα των ονομάτων του Τζίμη Πανούση και του Γιώργου Νταλάρα, το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κάποιος είναι η «κόντρα» των δύο καλλιτεχνών, που έφτασε μέχρι και τις δικαστικές αίθουσες στα τέλη της δεκαετίας του 1990.

Όμως, στην ιστορία έχει καταγραφεί η στιγμή που οι δύο άνδρες συνυπήρξαν, έστω και για λίγο, στη σκηνή.

Η «ιστορική» συνάντησή τους καταγράφεται στις 2 Νοεμβρίου 1990, στο κατάμεστο γήπεδο του Σπόρτινγκ, σε μια συναυλία που διοργανώθηκε για συμπαράσταση στον αντιπυρηνικό διαδηλωτή Γιάννη Μπαλή, ο οποίος είχε προφυλακιστεί μετά τη σύλληψή του κατά τη διάρκεια αντιπυρηνικής διαδήλωσης στην Αθήνα, λίγο μετά την τραγωδία του Τσέρνομπιλ.

Εκτός του Τζίμη Πανούση και του Γιώργου Νταλάρα, σε αυτή τη συναυλία, την οποία προλόγισε η αείμνηστη συγγραφέας Λιλή Ζωγράφου, συμμετείχαν ακόμη ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, οι Λαστ Ντράιβ, οι Ντέους εξ Μάκινα και οι Βίλλα 21, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας Ελευθεροτυπία της εποχής εκείνης.

Πηγή

http://www.cnn.gr/news

 

 

fb-share-icon2000
Tweet 2k
error: Content is protected !!